Villa Trias

GELIJKVLOERS 0.1

excl. kosten

Dit villa appartement met 3 gevels op het gelijkvloers maakt deel uit van residentie Van Eyck. Bij elk appartement hoort een ondergrondse, dubbele garage met berging die afzonderlijk aan te kopen is, en in vermelde prijs niet inbegrepen is. Elk appartement heeft het gemeenschappelijk genot van de enorme tuin op het groen aangelegd domein van 3300m².

Via de ondergrondse garage brengt de lift u naar de gemeenschappelijke inkomhal. Het appartement bestaat uit inkomhal met vestiaire, nachthal, 2 slaapkamers met 2 geïntegreerde badkamers en ruime extra kamer/bureau. Verder beschikt u over een open ingerichte keuken met aangrenzend een ruime berging. De gevelbrede plafondhoge ramen brengen de zon in uw ruime leefruimte. Naast de zithoek bevindt zich een aangenaam, overdekt terras dat enkel gescheiden worden door grote glaspartijen. De vloerniveaus binnen en buiten liggen op dezelfde hoogte waardoor binnen harmonieus doorloopt naar buiten.

Andere troeven van dit appartement : zuid georiënteerde leefruimte, een overdekt terras van 20m² + een buitenterras van meer dan 40m², gebruik van de prachtig aangelegde tuin, vloerverwarming in alle ruimtes, balansventilatie met warmterecuperatie, lift, videofoon en bijna energie neutraal E-peil wat belangrijk fiscaal voordeel oplevert. De vermelde prijzen zijn exclusief registratierechten, btw en andere kosten.

De interieurafbeeldingen geven u een goed beeld van de grootte van de ruimtes maar zijn louter illustratief en niet bindend.

Neem geheel vrijblijvend gerust contact op om de plannen en lastenboeken te overlopen!

 

Oppervlakte172 m²
Tuin550 m²
Terras62 m²
Slaapkamers3
Badkamers2

Bekijk onze aankoopprocedure

Ik wens meer informatie

Bel 0477 777 154

Ik wens een afspraak

Voor plannen en lastenboek
Voor bezoek in virtual reality

Ik wens een afspraak.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
GSM (*)
Beschikbare data en uren (*) Vraag of opmerking (*)


© 2022 VG Projects BVBA • BTW BE 0861.697.322 • privacy policycookie policydisclaimersitemap Quoted: Websites met méér