Chris Coppejans is uw rechtstreeks aanspreekpunt, aannemer én bouwheer. Hij coördineert elk nieuwbouwproject zodat u zich enkel en alleen hoeft te focussen op de afwerking.

 

Coppejans Bouwgroep = aannemer én bouwheer én promotor

Deze unieke combinatie biedt onze klanten de mogelijkheid om doorgedreven aanpassingen op maat te bespreken. In tegenstelling tot een makelaar die enkel eigendommen van derden verkoopt, bieden we enkel onze eigen projecten aan die we door en door kennen, en waar we 100% achter staan. Zo ontvangt u steeds rechtstreeks de juiste informatie en koopt u geen kat in de zak.

Alle nieuwbouwprojecten worden van A tot Z in eigen beheer, vanaf de aankoop van de grond en het voorontwerp tot en met de oplevering, gerealiseerd.

Voor de afwerking werken we uitsluitend met partners die streng geselecteerd werden op basis van kwaliteit en service. Er wordt een ruime waaier aan afwerkingsmogelijkheden gegarandeerd waarbij u wordt bijgestaan door specialisten tijdens alle fasen van het bouwproces.

U kan er van op aan dat we voor u bouwen met dezelfde zorg waarmee we voor onszelf zouden bouwen. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten en alles staat in het teken van een sublieme woonkwaliteit. In elke fase van het bouwproces houden we een hoge kwaliteitsstandaard aan, en zorgen we voor een optimale communicatie zodat u steeds op de hoogte blijft.

Coppejans Bouwgroep staat als één partij borg voor de kwaliteit van onze bekwame onderaannemers en werkt volledig volgens de Wet Breyne met 100% voltooiingswaarborg ter bescherming van de koper.

Coppejans Bouwgroep is meer dan 15 jaar actief en leverde meer dan 60 wooneenheden op.

Onze partners: Uw garantie op kwaliteit en service

Bogaert :
Koken & Wonen
Stekene website
Domino :
Trappen
Zingem website
Verona :
Ramen & deuren
Tielt website
L-Door :
Sectionaalpoorten
Liedekerke website
Schrauwen :
Sanitair & verwarming
Sint-Niklaas website
Steylaerts :
Vloeren, tegels, parket
Temse website
All import :
Natuursteen
Sint-Gillis-Waas website
Dubostyle :
Binnendeuren
Erpe-Mere website
Light your home :
Electro en Domotica
Beveren-Waas website

Meer weten over Coppejans Bouwgroep?
Contacteer ons

© 2021 VG Projects BVBA • BTW BE 0861.697.322 • privacy policycookie policydisclaimersitemap Quoted: Websites met méér